Nieuws

Conversie afgerond

Met dit bericht laten wij u weten dat de conversie is afgerond en geven wij u meer informatie over onze vernieuwde website, ons nieuwe portaal en onze nieuwe planner.

Conversiebrief

U ontvangt rond 7 december 2021 van ons een brief met hierop uw nieuwe klantnummer. In deze brief kunt u ook meer informatie over onze vernieuwde website, ons nieuwe portaal, onze nieuwe planner en nieuwe nieuwsdienst lezen. Hieronder sommen we dit alvast even kort op.

Vernieuwde website, portaal, planner en nieuwsdienst

Ons nieuwe portaal met de naam “Mijn Pensioencijfers” vindt u hier. U kunt inloggen met uw DigiD.

In “Mijn Pensioencijfers”:

  • Vindt u persoonlijke informatie over uw pensioen.
  • Vindt u belangrijke documenten en correspondentie. De documenten uit het oude portaal komen hier op termijn ook weer in te staan. Wij laten het weten als dit het geval is. Mocht u in de tussentijd iets nodig hebben, neem dan contact met ons op.
  • Kunt u uw mailadres doorgeven en aangeven dat u de informatie over uw pensioen digitaal wilt ontvangen.
  • Kunt u zelf direct zaken regelen, zoals bijvoorbeeld een wijziging van uw correspondentieadres.
  • Vindt u onze nieuwe planner waarmee u zelf berekeningen kunt maken van de flexibele mogelijkheden van onze pensioenregeling, als u tenminste nog niet met pensioen en/of niet arbeidsongeschikt bent.

Ook onze nieuwsdienst is gewijzigd

Als u zich had aangemeld voor onze oude nieuwsdienst, dan bent u in principe ook aangemeld voor de nieuwe nieuwsdienst. U kunt dit checken door u aan te melden. Als u al bent aangemeld, dan krijgt u hiervan een melding. Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwe nieuwsdienst.

Hebt u nog vragen?

Hebt u vragen over dit bericht? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over de conversie op onze website. Staat uw vraag er niet bij of hebt u een andere vraag over uw pensioen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

U kunt een e-mail sturen aan pensioenfonds@deltalloyd.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer +31(0)88 670 65 19.