Nieuws

Het UPO 2022 voor gewezen deelnemers en ex-partners komt eraan

Bent u oud-medewerker van Delta Lloyd of één van haar rechtsvoorgangers en ook niet (meer) in dienst van Nationale Nederlanden? Of bent u een ex-partner van en (oud)-medewerker van Delta Lloyd? Dan ontvangt u deze week uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO).

Digitaal of per post

Ontvangt u uw UPO digitaal of per post? Dat ligt eraan welke voorkeur u doorgegeven hebt:

  • Oud-medewerkers die hun profiel op digitaal hebben staan en van wie wij over een mailadres beschikken, ontvangen een mail waarin wordt aangegeven dat hun UPO klaar staat in Mijn Pensioencijfers.
  • Hebben wij uw mailadres niet, maar staat uw profiel op digitaal dan ontvangt u een brief waarin staat dat uw UPO klaar staat in Mijn Pensioencijfers. Als u daar inlogt kunt u meteen uw mailadres achterlaten zodat u de volgende keer een mail ontvangt als er informatie voor u klaar staat.
  • Hebt u aangegeven dat u de informatie over uw pensioen liever per post ontvangt, dan ontvangt u uw UPO uiteraard per post.
  • Voor ex-partners geldt dat het UPO per post wordt verzonden omdat zij niet kunnen inloggen in Mijn Pensioencijfers.

Hoe komt u in Mijn Pensioencijfers?

U vindt Mijn Pensioencijfers op deze website. Rechtsboven in het scherm ziet u de mogelijkheid om in te loggen op Mijn Pensioencijfers. U kunt inloggen met uw DigiD. Uw UPO kunt u terugvinden onder 'Mijn documenten'. U vindt daar ook uw eerdere UPO’s.

In Mijn Pensioencijfers vindt u onder de menuknop ook de pensioenplanner waarmee u berekeningen kunt maken van de gevolgen van de flexibele mogelijkheden van de pensioenregeling voor uw pensioen.

Wat staat er op uw UPO?

Op uw UPO ziet u de stand van zaken van uw pensioen bij Delta Lloyd Pensioenfonds per 1 januari 2022. U ziet hier onder andere uw opgebouwd ouderdomspensioen. Ook ziet u hoeveel uw eventuele partner en kinderen aan pensioen uitgekeerd krijgen als u onverhoopt komt te overlijden.

Vragen?

Hebt u vragen over uw UPO of hebt u een andere vraag over uw pensioen? Stuur dan een mail naar pensioenfonds@deltalloyd.nl of bel op werkdagen tussen 10 en 12 uur of tussen 14 en 16 uur met 088 670 65 19. Wij helpen u graag.