Nieuws

Status overgang naar nieuw administratiesysteem

In april lieten wij u weten dat we bezig zijn met de overgang naar een nieuw administratiesysteem (conversie). Met dit bericht laten wij u weten wat de status is van de conversie, wanneer we verwachten dat de conversie is afgerond en wanneer u meer informatie gaat ontvangen.

Conform planning

In ons eerdere bericht kondigden wij aan dat de planning is dat we de conversie in het derde kwartaal van 2021 kunnen effectueren. Op dit moment wordt hieraan nog hard gewerkt en getest, maar de verwachting is nog steeds dat de conversie aan het einde van het derde kwartaal wordt afgerond.

Wanneer ontvangt u meer informatie?

Uiteraard heeft de conversie geen gevolgen voor de hoogte van de opgebouwde pensioenen en uitkeringen en proberen wij de conversie voor onze deelnemers en pensioengerechtigden zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Toch gaat er voor u wel een aantal zaken veranderen. Zodra de conversie gereed is ontvangt u van ons een brief met daarin uw nieuwe klantnummer en nadere uitleg over wat voor u de gevolgen zijn van de conversie. Wij verwachten dat dit aan het begin van het vierde kwartaal zal zijn.

Bij het nieuwe administratiesysteem hoort ook een nieuw deelnemersportaal en een nieuwe planner. Daarnaast vernieuwen wij onze website www.deltalloydpensioenfonds.nl. Zodra de nieuwe website, het nieuwe portaal en de nieuwe planner gereed zijn, informeren wij u hierover per brief. Dit zal naar verwachting ook in het vierde kwartaal van dit jaar zijn.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. U kunt een e-mail sturen aan pensioenfonds@deltalloyd.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer +31(0)88 670 65 19.